Uit de kast blog

1|Hoe ik als meisje verliefd werd op een meisje

Ik was 16 jaar en ik werd smoor verliefd op mijn beste vriendinnetje, het leek vanzelf te gaan en ik kon niets doen om te het tegen te houden. Ik had een vriendje en ik viel op jongens? toch? Op school was er ineens een fase dat je je vriendinnen een kus gaf op de mond als je elkaar tegenkwam. Vraag me niet meer waarom, maar hierdoor stond mijn wereld letterlijk op zijn kop. Waar kwam dit gevoel vandaan? Hoe kan dit? Hoezo heb ik dit nog nooit eerder zo gevoeld bij mijn vorige vriendjes?

Mijn wereld stond letterlijk op zijn kop

Eva* en ik zaten op de zelfde school maar niet in de zelfde klas, wel zaten we in de zelfde richting :
Sport, dienstverlening & veiligheid waardoor we elkaar veel zagen gelukkig. Onze school was opgesplitst in 2 gebouwen en we hadden in beide gebouwen afwisselend les. Wanneer ik van het ene gebouw naar het andere gebouw moest lopen hoopte ik elke keer weer dat ik Eva* tegen zou komen, zodat ik weer een kusje van haar zou krijgen. Dit waren voor mij geluksmomentjes en de hoogte puntjes van mijn dag, hoe kon dit? En wat moest ik in Gods naam doen met deze gevoelens. Moest ik het Eva* vertellen ? en wat betekent dit dan? Ik ben toch niet verliefd, ofwel?

Ik heb een vriendje dus ik kan niet verliefd zijn op een meisje toch?

Adam* en ik waren ongeveer een jaartje samen, en zaten ook op dezelfde school. we waren beste maatjes en deden alles samen, nooit had ik gedacht dat Adam* en ik uit elkaar zouden gaan en al helemaal niet omdat ik gevoelens zou krijgen voor een meisje. Toen eenmaal die fase aangebroken was op school dat je je beste vriendinnen een kus gaf op de mond, veranderde alles voor mij. Adam* daarin tegen zag hier geen gevaar in, hij maakte er alleen maar grapjes over. je weet wel; de bekende trio grapjes. Ook ik zag hier geen gevaar in, ik had een vriendje en mijn vriendinnen deden het ook dus verder niks aan de hand zou je zeggen. Maar hoe vaker ik een kusje kreeg van Eva* des te minder vaak wilde ik een kusje van Adam*. Het voelde ineens anders tussen ons, minder intens, en mijn gevoel voor hem werd steeds minder. Dit bleef niet onopgemerkt bij Adam* en hij sprak me hierop aan, ik zat zwaar in de ontkenning fase en werd boos op hem.

Was dit oneerlijk? Absoluut?
Maar wist ik veel wat ik moest doen met al mijn gevoelens? praten kon ik er ook niet over want ik schaamde me dood. Dit was niet normaal, en ik zat mega erg in de knoop met mezelf.

Ben je benieuwd naar de rest van mijn verhaal ? Hou dan https://www.instagram.com/uitdekastcoaching/ in de gaten en wees er snel bij

Uit de kast coaching | Verliefd

*I.v.m. privacy zijn de namen van sommige betrokkenen gefingeerd. Taalfoutje gezien?

Heb je nog een spellingsfoutje gezien? laat het met dan weten ->

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *